Redacție November 21, 2019

 

Alertă la Timișoara! Este vorba de 9 polițiști care fac parte dintre cei care au fost trimiși printre primii la fața locului și care au intrat în spațiile în care a fost descoperită prezența otrăvii. Oamenii legii au fost consultați miercuri, între orele 11 și 19/20, iar sursele spun că unii dintre ei prezentau simptome ușoare de greață și vărsături. Informația care indica că aceștia ar avea probleme de sănătate a fost infirmată vehement de toți reprezentanții structurilor implicate în gestionarea cazului, scrie tion.ro.

 

Surse din unitatea spitalicească cât și din rândurile polițiștilor din Timișoara, au confirmat încă de miercuri prezența polițiștilor la Unitatea de Primire Urgențe. Pentru că prezența polițiștilor la UPU nu putea fi ascunsă, răspunsul autorităților a fost că oamenii legii sunt prezenți acolo pentru analize preventive și nu pentru că ar avea probleme din cauza expunerii la substanța care a provocat moartea a doi copii și a mamei unuia dintre ei.

 

Din informațiile obținute de reporterii tion.ro se pare că ar fi vorba despre nouă polițiști, câțiva dintre ei criminaliști, care au fost investigați de medicii de la Urgențe. În cazul unora dintre oamenii legii, spun sursele tion.ro, au fost descoperite „analize proaste la ficat”, iar aceștia au primit medicație și au fost lăsați să plece acasă.

Citește și:  În ce condiții ar putea intra Timișoara în carantină, după noile reglementări

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*