Redacție November 1, 2019

 

Premierul demis Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Timişoara, într-o conferință de presă susținută în incinta Palatului Administrativ, că susţine şi apreciază iniţiativa fundaţiei care construieşte, cu fonduri primite din donaţii de la populaţie, un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

Dăncilă a fost întrebată dacă a avut discuţii cu Sorina Pintea cu privire la construirea spitalului pentru copiii bolnavi de cancer, de către fundaţia „Dăruieşte Viaţă”, iar premierul demis a răspuns că trebuie „preţuit” tot ceea ce se realizează pentru copii.

 

„Din punctul meu de vedere, tot ceea ce se realizează pentru oameni, tot ceea ce se realizează mai ales pentru copii, este de preţuit. Eu sunt de acord cu toate iniţiativele care pot aduce lucruri bune pentru România, pentru oameni, pentru copii şi de aceea eu susţin această iniţiativă. După câte ştiu, chiar Primăria Capitalei a sprijinit această iniţiativă cu un teren pe care l-a pus la dispoziţie pentru construirea acestui spital. Deci, orice iniţiativă, orice proiect care aduce un lucru bun pentru România, pentru cetăţeni, este un proiect pentru care aş vrea să fiu partener de dialog”, a spus Viorica Dăncilă.

Citește și:  Lista laboratoarelor din județul Timiș unde se fac teste pentru COVID-19

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*