Redacție February 5, 2019

S-a întâmplat în zona Traian din Timișoara. Un bărbat de 67 de ani după ce a băut bine într-un bar din zona Parcul Poporului a fost ademenit la întuneric de o femeie de 37 de ani și de o minoră de 16 ani. Acestea știau că bătrânul are bani la el deoarece a doua zi urma să plece în străinătate și se lăudase cu asta la cârciumă. Cele două l-au atras cu promisiuni sexuale într-un loc mai puțin umblat, doar că acolo au fost așteptați de un bărbat de 35 de ani cu care acestea erau în cârdășie. Acesta l-a atacat violent pe bătrân și i-a sustras 4.000 de euro.
Fapta de tâlhărie s-a întâmplat în 25 ianuarie 2019, iar agresorul a fost prins azi, 05 februarie, de către polițiști.

“Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, iar cele două femei sunt cercetate pentru complicitate la infracțiunea de tâlhărie.” , se specifică într-un comunicat de IPJ Timiș.

Citește și:  Situația COVID-19, sâmbătă, 15 mai, în Timiș: 31 persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore, dar și 3 decese

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*