Redacție February 6, 2019

S-a dat alarma în seara aceasta, 6 februarie, la Timișoara dupa ce un apel disperat la 112 anunța că Piața Victoriei s-a umplut de fum. Totul s-a petrecut în jurul orei 18.30, când un paznic de la Modex a anunțat producerea unui incendiu în urma căruia centrul a fost inundat de un fum înecăcios. Pompierii au intervenit rapid cu mai multe autospeciale și forțe sporite. Când au descins în Piața Victoriei, însă, fumul tocmai se risipise.

Imediat, salvatorii au trecut la verificări amănunțite în întreaga zonă. Pompierii au încercat să evacueze parcarea de la Modex pentru a pătrunde cu toate autospecialele. Au luat fiecare clădire din perimetru la control.

Au fost verificate sălile de repetiții din Operă, de la Teatrul Național și incintele de pe străzile Alba Iulia și Mărășești. De asemenea, au fost cercetate cu atenție încăperile din Modex și cele care străjuiesc platoul din fața Operei. Într-un final, după verificări amănunțite, pompierii nu au reușit să dezlege misterul.

“Informația primită la 112 nu s-a confirmat. Echipajele care au ajuns la fața locului au efectuat verificări, dar nu au descoperit nimic suspect. Nu putem preciza ce s-a întamplat, am verificat zona în care apelantul a precizat că a vazut fumul, dar nu s-a confirmat un incendiu. Conform procedurii, se consideră alarmă falsă„ a precizat, pentru opiniatimisoarei.ro,  Elena Megherea, purtător de cuvânt ISU Timiș.

 

Sursa: opiniatimisoarei

Citește și:  Când va avea loc dezbaterea publică privind interzicerea hrănirii porumbeilor în Timișoara. Orice timișorean poate să participe

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*