Redacție April 21, 2021

 

Persoanele doritoare se pot vaccina în acest weekend la Timișoara în cadrul Maratonului Vaccinării împotriva COVID-19. Vaccinare se va face non-stop, fără programare,  începând de vineri 23 aprilie 2021, ora 16.00, până luni 26 aprilie 2021, ora 08.00, la Centrul Regional de Afaceri de pe Bv. Eroii de la Tisa, Nr. 22.

 

Se va folosi doar serul Pfizer, iar rapelul se va face tot în cadrul unui maraton identic, după 21 de zile de la prima doză.

 

„Vă informăm că în urma discuţiilor cu Col. Dr. Valeriu Gheorghiţă, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) a aprobat ca vaccinarea din cadrul  Maratonului Vaccinării, ce se va desfăşura la Timişoara, locaţia CRAFT, în  perioada 23.04.2021, ora 16:00 – 26. 04. 2021, ora 08:00 să se poată face şi prin înscriere pe loc, cu cartea de identitate”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

 

Se pot vaccina persoanele cu vârsta de minim 16 ani, nefiind nevoie de o programare prealabilă prin platforma naţională de vaccinare. Înscrierea se face pe loc, cu cartea de identitate. Pentru persoanele de sub 18 ani este necesar un acord scris al unui părinte sau tutore legal. NU există un formular tip/ standard, acesta făcându-se de către părinte, cu titlul „Acord pentru Vaccinare”, și se specifică numele şi prenumele părintelui, număr şi serie Carte de Identitate şi faptul că este de acord cu vaccinarea  fiului/fiicei.

 

 

Citește și:  Digital Nation anunță cel mai mare curs de predare online din România. Încep înscrierile pentru faza națională

1 thought on “Vaccinare doar cu cartea de identitate, la Maratonul Vaccinării de la Timişoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*