Nicoleta C. July 14, 2020

 

O persoană necunoscută din Timișoara incendiază în mod constant pubelele amplasate în diverse zone din oraș, speriind locatarii blocurilor din apropiere, existând și riscul ca flăcările să se extindă.

 

După ce incendiază tomberoanele, piromanul își lasă, de fiecare dată, la fața locului semnătura distictivă.

 

 

Luni noapte a fost rândul locatarilor de pe strada Lorena, de la blocul D11, să se panicheze, piromanul incendiind tomberoanele aferente scărilor A și B. Oamenii au chemat pompierii, dar aceștia au sosit când pubelele arseseră aproape complet. Și de data aceasta piromanul și-a lăsat semnătura pe o mașină, folosindu-se de o cutie cu vopsea pe care a găsit-o lângă coșurile de gunoi incendiate.

 

 

Se presupune că același piroman a dat foc și unor pubele de pe strada Telegrafului. Oamenii au anunțat poliția și speră că agenții îl vor prinde cât mai curând.

 

 

Timișorenii sunt sfătuiți să anunțe poliția dacă știu detalii despre piromanul respectiv sau dacă în zona lor sunt incendiate pubelele.

 

 

Citește și:  Comitetul Național pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat noi restricții, printre care: organizarea de sărbători religioase se va face fără pelerinaj

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*