Redacție July 15, 2020

 

Mai multe persoane din județul Timiș, pozitive COVID-19, s-au externat la cerere după decizia CCR. O parte, însă, s-a întors în unitățile medicale în stare gravă.

 

Este și cazul unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Timişoara care a refuzat tratamentul chiar dacă avea simptome clare de COVID-19. Acesta a și cerut să plece acasă din spital, susţinând că el nu este cobaiul nimănui. După câteva zile însă, bărbatul a revenit în spital, direct la terapie intensivă.

Vidul legislativ referitor la izolarea și internarea persoanelor cu COVID-19 a dus la situații incredibile la Timișoara, unii pacienți plecând din spital chiar cu mijloacele de transport în comun.

 

Specialiștii atrag din nou atenția că nu este de glumit cu această boală, iar orice persoană infectată care nu se izolează devine un pericol real, chiar fatal, pentru cei din jur.

Citește și:  Localitatea Cartojani din judeţul Giurgiu intră de la ora 17.00 în carantină, după ce au fost înregistrate 32 de persoane cu COVID-19 la 3.600 de locuitori

1 thought on “Un bărbat din Timişoara, pozitiv cu COVID-19, a ajuns la terapie intesivă la câteva zile după ce fusese externat la cerere

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*