Nicoleta C. May 29, 2022

 

Un loc de poveste, parfumat și plin de culoare se află nu departe de Timișoara. O oază de liniște, terapeutică, încărcată cu energie și vibrație pozitivă, numai bună de petrecut timp cu familia sau cu prietenii. Lavandair înseamnă pasiune și dedicare pentru binele oamenilor.

 

Un câmp de lavandă, diferit prin frumusețea lui și prin pasiunea oamenilor care îl îngrijesc, e gata să înflorească zilele acestea într-un spectacol de aromă și culoare. În fiecare an, vizitatori din tot Banatul petrec clipe de neuitat în lanul înflorit, bucurându-se cu toate simțurile de plantele aromatice.

 

Tărâmul magic se află în satul Mailat (din județul Arad), la aproximativ 40 de kilometri de Timişoara, iar farmecul său aparte este cunoscut de toți cei care an de an vin și petrec momente minunate înconjurați de lavandă.

 

Anul acesta, Lavandair PickU este la a șasea ediție. În perioada 11-19 iunie 2022, vizitatorii vor fi așteptați cu drag să culeagă propriul buchet de lavandă și să-și hrănească sufletul cu frumusețea și mireasma florilor parfumate. Vor avea parte și de înghețată artizanală, specialități culinare locale, produse cosmetice artizanale și muzică terapeutică interpretată de un cunoscut artist timișorean.

 

 

Pentru o mai bună organizare a evenimentului, doritorii sunt rugați să se înscrie în prealabil la adresa https://lavandair.ro/picku/, astfel gazdele vor ști câte porții de mâncare să pregătească și ce alte surprize să mai pună la cale.

 

 

1 thought on “Un loc de poveste, parfumat și plin de culoare, nu departe de Timișoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*