Redacție March 9, 2020

 

În contextul generat de necesitatea prevenirii infecțiilor cu Coronavirus, Biroul de informare şi relații publice din cadrul Tribunalului Timiș aduce la cunoștință următoarele:

1. Începând cu data de 10.03.2020 cauzele penale cu persoane deținute în cadrul Penitenciarelor Timișoara şi Arad vor fi soluționate cu audierea persoanelor încarcerate prin sistem videoconferință. În acest scop, de regulă, ședințele secției penale vor începe la ora 8.30.

2. Se va proceda, cu concursul Inspectoratului Județean de Jandarmi, la scanarea termică a justițiabililor, urmând ca celor care prezintă stări febrile să li se interzică accesul în sălile de judecată.

3. Grefierilor din Arhivă şi Registratură li se vor pune la dispoziție mănuși şi măști.

4. Se va reduce programul cu publicul în cadrul serviciilor Arhivă şi Registratură, acesta urmând a se desfășura zilnic între 8.30-10.30.

5. Rugăm justițiabilii, în măsura în care prezența lor nu este obligatorie, să nu se prezinte la instanță. Actele pot fi depuse la dosare prin fax, la nr. 0256200040, pe adresa de email a instanței tr-timis-reg@just.ro sau prin poștă. Consultarea dosarului electronic se poate face în baza parolei atașate citației.

Aceste măsuri vor fi menținute de principiu până în data de 31.03.2020, urmând ca, în funcție de situație, să fie reevaluate sub aspectul conținutului și a perioadei de aplicare.

 

Biroul de informare şi relaţii publice
COMUNICAT DE PRESĂ

Citește și:  Societatea de Transport Public Timişoara a deschis alte două puncte de vânzare bilete și abonamente

1 thought on “Tribunalul Timiș, set de măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului COVID-19

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*