Redacție July 26, 2020

 

O grefieră de la Tribunalul Timiș a fost confirmată sâmbătă, 25 iulie, ca fiind infectată cu virusul SARS-CoV-2. În urma anchetei epidemiologice făcută de DSP, doi judecători și cinci grefieri au fost puși în izolare la domiciliu.

 

„În cursul zilei de ieri o colega grefier în cadrul Tribunalului Timiș a fost confirmată pozitiv cu Covid 19. Ca urmare, a fost efectuată o anchetă epidemiologică telefonic de către DSP Arad în urma căreia alți 7 colegi, 2 judecători și 5 grefieri, au fost izolați la domiciliu. Au fost luate măsuri urgente pentru dezinfecția clădirii, aceasta urmând a începe în cursul acestei dimineți. Conducerea tribunalului a recomandat întregului personal să efectueze testări voluntare. Menționam că până în acest moment programul normal cu justițiabilii nu este afectat, fiind asigurată permanența pentru colegii aflați în izolare.”, a declarat pentru infotimisoara.ro judecătorul Călin Roman, purtător de cuvânt al Tribunalului Timiș.

 

Vă reamintim că încă de la începutul lunii martie, Tribunalul Timiș a luat un set de măsuri pentru prevenirea răspândirii coronavirusului COVID-19 printre care: reducerea programului cu publicul în cadrul serviciilor Arhivă şi Registratură, audierea persoanelor încarcerate prin sistem videoconferință, justițiabililor care prezintă stări febrile li s-a interzis accesul în sălile de judecată.

 

Citește și:  Casa Ronald McDonald din Timișoara devine adăpost pentru medici

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*