Redacție March 9, 2020

 

Trei oameni care lucrează la Guvernul României sunt suspecţi de coronavirus. La Guvern are loc o anchetă epidemiologică. Anunţul a fost făcut de premierul interimar Ludovic Orban.

 

Guvernul României a specificat că în contextul anchetei epidemiologice care este desfăşurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din Bucureşti, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfăşurate verificări cu privire la posibili contacţi ai persoanei din rândul personalului care desfăşoară activităţi în clădirea Guvernului României.

 

Premierul interimar spune că în prezent trei persoane care lucrează la Guvern sunt supecte de coronavirus: o persoană de la „servire” şi doi angajaţi de la Secretariatul General al guvernului, conform Mediafax.

 

„Ca să fie ştirea completă, nu a fost guvernul, a fost în aparatul de lucru al guvernului. Sunt câteva persoane, dintre care o persoană e persoană de servire adică nu este angajat efectiv, lucrează la compania care asigură cateringul şi mai sunt una două persoane care sunt angajaţi la Secretariatul General al guvernului. Toţi cei care au intrat în contact cu femeia de 42 de ani infectată cu coronavirus sunt acasă şi, cel mai probabil, li s-au făcut şi testele pentru a vedea dacă au sau nu infecţia”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și:  9.360 de teste în ultimele 24 de ore, 250 de cazuri noi de COVID-19 la nivel național

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*