Nicoleta C. August 30, 2021

 

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timișoara împreună cu Asociația „PROTESZT” organizează, în perioada 4 – 5 septembrie 2021, a IV-a ediție „Actor’s World Championships”, un eveniment unic de acest tip din țară, care reunește, în întreceri sportive și evenimente artistice deschise publicului larg, artiști, oameni de scenă din numeroase teatre din țară și din străinătate (Ungaria, Serbia și alte țări din spațiul Est-european) care împărtășesc dragostea pentru sport, aspirația către performanță și care promovează cultura, stilul de viață sănătos, întâlnirea cu publicul în alt context decât cel din sala de spectacole.

 

Înainte de începerea noii stagiuni teatrale și după un an și jumătate plin de incertitudini, schimbări imprevizibile și răsturnări de situații, actorii sunt invitați la o întrecere care va îmbina spiritul competițional și valorile olimpismului, cu accept pe fair play și atmosferă pozitivă. Întrecerile vor avea loc pe terenurile și sălile ce aparțin de Universitatea de Vest, Universitatea Politehnica, în Parcul Rozelor precum și în sălile Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely” Timișoara.

Disciplinele la care se pot înscrie concurenții sunt: tenis de masă, tenis de câmp, scrimă, atletism pentru adulți și pentru copii, fotbal, ciclism, streetball și volei. Prima seară a Olimpiadei se va încheia cu un concert Loose Neckties Society, iar în a doua seară va avea loc concertul Vrooom, ambele în Sala Mare.

Participarea la Olimpiadă se face pe baza unei fișe de înscriere care se poate solicita la adresa de mail: pr@tm-t.ro

 

Atât competițiile sportive cât și accesul în sălile de spectacol se va face cu respectarea normelor legale în vigoare.

Citește și:  Premieră ABSOLUTĂ: doi muzicieni români cântă împreună cu o entitate de inteligență artificială (IA)

 

La evenimentele din sălile de spectacole, este permisă participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, a persoanelor pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și a persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.). Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*