Redacție December 13, 2019

 

Aproape 800 de persoane au fost evacuate  din fabrica de cauciucuri Continental, din halele de producție de la Pădurea Verde, vineri seara, în urma unui apel la 112 prin care s-a anunțat că în incinta acestei fabrici ar fi amplasate trei bombe artizanale.

 

„IPJ Timiş a fost sesizat prin numărul 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că la o fabrică din Timişoara sunt amplasate trei bombe artizanale. La faţa locului sunt prezente efective de poliţie, SAS, grupa pirotehnică şi forţe SRI pentru a efectua verificări. Au fost evacuate aproximativ 800 de persoane”, au informat reprezentanţii Poliţiei Timiş

 

Halele și birourile sunt cercetate acum cu cea mai mare atenție de către echipele specializate în depistarea de explozibili.

Echipele de pirotehniști vor cerceta fabrica timp de mai multe ore până când se va stabili dacă pericolul este real sau apelul la 112 a fost doar o glumă proastă.  În caz de alarmă falsă, bărbatul care a făcut apelul anunțând amplasarea bombelor  riscă o amendă cuprinsă între 1000 la 5000 de lei.

 

Agerpres

Citește și:  În Timiș, rata de testare COVID-19 este de 150 la mia de locuitori. DSP Timiș mulțumește tuturor instituțiilor și persoanelor implicate în realizarea acestei performanțe

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*