Redacție July 30, 2020

 

Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a anunțat că a semnat ordinul de începere a lucrărilor la drumul Timișoara – Moșnița Nouă. 

 

Cei 4 kilometri de șosea vor avea patru benzi, cinci sensuri giratorii, dar și piste de biciclete și trotuare pe ambele părți. Durata lucrărilor va fi de aproximativ șapte luni.

 

 

 

„Așadar, am semnat ORDINUL DE ÎNCEPERE a lucrărilor la drumul Timișoara – Moșnița Nouă. Urmează o perioadă foarte grea pentru șoferi, dar, sunt convins, cu răbdare și înțelegere trecem și peste asta.

În următoarele 7 luni se va lucra intens aici. Șoseaua, cu o lungime de 4 kilometri, va avea 4 benzi, 5 sensuri giratorii, o intersecție lărgită, piste de biciclete și trotuare pe ambele părți, 16 alveole pentru stațiile de autobuz, rigole pentru apa pluvială, platforme speciale pentru cântărirea autovehiculelor grele la ieşirea din Moșnița Nouă și iluminat stradal.

Mă asigura că lucrările rămân în grafic și că voi reda oamenilor, așa cum am mai spus, normalitatea pe care o așteaptă de câțiva ani.”, a scris Călin Dobra pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

Citește și:  Primăria Timișoara anunță investiții majore pentru reamenajarea secțiilor ATI de la Victor Babeș

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*