Redacție April 19, 2019

Conform opiniatimisoarei.ro, începând de vineri după-amiaza și până luni, se va circula din nou pe strada Arieș.

„Primaria Municipiului Timisoara anunta ca de astazi, 19 aprilie 2019, se redeschide traficul rutier pe strada Aries, de la ora 17, pana luni, 22 aprilie 2019-ora 8,30. Pentru executarea lucrarilor aflate in faza de finalizare de pe str. Aries, pe tronsonul cuprins intre str. Surorile Martir Caceu si bd. Liviu Rebreanu, din 22.04.2019, de la ora 8,30 pana in data de 25.04.2019 se va inchide traficul rutier in totalitate”, transmit reprezentantii Primariei.

Decizia de a fi deschisă circulația a fost luată după ce la stația de asfaltare a SDM a apărut o defecțiune. Astfel, nu s-a reușit încă finalizarea lucrării, iar reprezentanții Primăriei au hotărât că, până la remedierea problemelor, să redeschidă traficul.

„I-am cerut domnului director sa dea drumul la circulatie peste stratul de baza. Sa nu mai perturbam traficul, am decis sa lasam sa se circule pana cand se va remedia problema la statia de asfalt si atunci o zi va fi din nou intrerupere, pentru asfaltarea finala si marcaj. Eventual 2 zile, depinde si de vreme”, a spus primarul Nicolae Robu.

 


Scriem pentru timișoreni. Susțineți-ne pentru a ne păstra independența și calitatea editorială!

 

 

 

Citește și:  VIDEO: Amenzi de peste 28.000 de lei date de polițiștii locali din Timișoara pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*