Redacție October 17, 2019

Având în vedere complexitatea lucrărilor din zona centrală și necesitatea terminării acestora în timp cât mai scurt, se impune închiderea circulației în zonă, scrie renasterea.ro.

 

Graficul lucrărilor care au putut fi executate fără a afecta siguranța conducătorilor auto și a pietonilor a ajuns la final, iar lucrările care urmează a fi executate nu se pot realiza în trafic.

 

Drept urmare, municipalitatea anunță că se va închide traficul rutier de vineri, 18 octombrie (începând cu ora 10), până luni, 21 octombrie (ora 7), pe următoarele străzi: bd. Regele Ferdinand de la Piața Regina Maria până la Podul Mihai Viteazul; Podul Mihai Viteazul; str. 20 Decembrie până la intersecția cu Piața Iancu Huniade; bd. 16 Decembrie 1989, pe tronsonul cuprins între bd. Regele Ferdinand și Splaiul Tudor Vladimirescu; bd. C.D. Loga, pe tronsonul cuprins între str. Patriarh Miron Cristea și bd. Regele Ferdinand; splaiul N. Titulescu, pe tronsonul cuprins între str. Jiul și bd. 16 Decembrie 1989.

Pentru evitarea blocajelor afectate de închiderile din zona de lucrări, în aceste zile se recomandă să se folosească ca rute ocolitoare pentru traversările NS – SN: Punctele Cardinale – bd. Michelangelo – Piața Leonardo da Vinci – str. Cluj; Bd. Circumvalațiunii – Bd. Republicii – Gara de Nord – str. Gh. Pop de Băsești – bd. Iuliu Maniu (sau bd. General Dragalina – bd. 16 Decembrie 1989) – Calea Șagului. Pe bd. 16 Decembrie 1989, respectiv pe bd. Regele Ferdinand, circulația tramvaielor nu va fi afectată.

 

Citește și:  Cine este directoarea DSP Timiș, cea care s-a făcut de râs în timp ce dădea detalii despre un caz de coronavirus VIDEO

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*