Redacție October 16, 2019

Parcarea supraetajată de la ISHO, care are nouă etaje, este deja funcţională, scrie adevarul.ro.

Parcarea deserveşte birourile din proiectul dezvoltat de Mulberry Development şi Ovidiu Şandor, dar va putea fi folosită şi de şoferii care au nevoie oprească în această parte a oraşului.

 

Parcarea zgârie-nori de la ISHO este una dintre cele mai înalte parcări supratajate din România.

Are nouă etaje şi o capacitate de peste 700 de locuri. Şoferii pot folosi deja parcarea, aceştia având de plătit patru lei pe oră (sau un leu pe oră după ora 18.00). Parcarea deserveşte clădirile de birouri din proiectul multifuncţional ISHO.

De asemenenea, parcarea poate fi folosită şi de şoferii care au nevoie să acceseze această zonă, mai ales că în vecini se află şi sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi al Arhivelor Naţionale.

Lucrările la parcare au durat aproximativ un an şi opt luni. Parcarea ultramodernă este dotată tehnologii performante de acces, semnalizare şi detecţie. La intrarea în parcare, un panou electronice afişează numărul de locuri libere disponibile în interior.

Celor 700 de locuri din parcarea supraetajată, li se vor adăuga alte 1.300 în zona subterană a clădirilor de locuinţe şi birouri care vor constitui proiectul multifuncţional ISHO, astfel încât în noul cartier să fie disponibile peste 2.000 de locuri de parcare.

Parcarea de la ISHO este cea de-a doua parcare supraetajată din Timişoara, după cea inaugurată, în 2018, de Iulius Town.

Mai multe detalii pe adevarul.ro…

Citește și:  3.777 doze de vaccin anti-COVID administrate în Timiș, în ultimele 24 de ore

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*