Redacție August 19, 2019

 

Mai multe străzi din centrul orașului se vor închide, preț de câteva zile.

 

Reprezentanții Primăriei anunță restricții în trafic, unde se lucrează pentru reorganizarea traficului și extinderea mai multor străzi.

Astfel, începând de marți, 20 august, nu se va putea circula pe strada Martin Luther, dinspre Punctele Cardinale spre Hotel Continental, pentru că muncitorii să poată turna stratul final de asfalt. Apoi, traficul va fi blocat și pe străzile Hector și la Punctele Cardinale, între străzile Popa Șapcă și Take Ionescu.

 

„Pentru executarea lucrărilor de așternere strat de uzură la obiectivul “Lucrări de reparații bv. Revoluției din 1989 – I.C. Bratianu – str. Michelangelo” Primăria Municipiului Timișoara anunță că se va închide traficul rutier în perioada 20.08.2019 – 22.08.2019 pe str. Martin Luther, respectiv în perioada 23.08.2019 – 26.08.2019 pe str. Hector și în Piața I.C. Bratianu (n.r. – sensul giratoriu de la Punctele Cardinale) pe sectorul care face legătura între str. Popa Șapcă și bv. Take Ionescu”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

 

În prezent se lucrează în toate zonele ce urmează să fie închise. Pe strada Hector a fost desființat scuarul care era în zona Bastionului Theresia, a fost lărgită strada și au fost montate borduri noi și a fost turnat primul strat de asfalt.

Stația de taxi din fața hotelului Continental a fost deja desființată și mutată, la fel și stația de autobuz din lateralul hotelului. Au fost desființate scuarurile de pe mijlocul șoselei și s-a luat din spațiul verde pe fiecare parte a străzii.

 

(sursa: Opinia Timișoarei)

Citește și:  Astăzi au început înscrierile pentru Evaluarea Naţională 2021

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*