Anton Kovacs July 26, 2020

 

image

 

Ținând cont că în articol se vorbește despre mai multe clădiri, bănuiesc că muzeul va fi organizat în OZN-ul de la Timișoara, de pe Calea Urseni, și nu la cel de la Urseni, așa cum se spune în titlul articolului.

E necesară această mențiune pentru că, poate unii timișoreni nu știu acest lucru, avem mai multe OZN-uri în oraș sau în apropierea acestuia, unul pe Calea Urseni (poza1), altul în satul Urseni (poza 2) și unul și între Urseni și Giroc, lângă calea ferată (poza3). Dacă veți da un click pe fiecare din poze veți vedea și localizarea pe hartă, poate vreți să faceți o mică plimbare până acolo.

 

Calea_urseni

urseni

urseni_giroc

 

***

 

image

 

Întotdeauna am fost adeptul saltului peste etape.

De exemplu, ce rost are să ne mai chinuim cu epoca industrială când am putea face un salt direc la perioada în care unele din țări au ajuns deja, o lume în care roboții lucrează în fabrici și uzine, foarte puține persoane se ocupă numai de lucrurile care nu pot fi făcute de roboți, iar restul oamenilor fac turism, pictează, cântă la un instrument, învață lucruri noi sau se gândesc la ele…

La fel e și în cazul acestei pandemii, ce rost mai are să ne complicăm cu tot felul de măști, când am putea trece direct la hijab, eventual, în locurile unde gripa este mai agresivă, la burka.

Am putea, la fel ca și în cazul măștilor, să purtăm unii hijab simplu sau burka 3M, cu unul, două sau chiar trei straturi.

Bineînțeles va exista și varianta pentru bărbați, care se va numi “He-jab”. 

În zilele când este cald cred că va fi chiar plăcut să o purtăm, în rest ne luăm niște izmene flaușate pe sub fustă.

 

image

 

Din păcate după ce mi-a venit această idee am constatat că, la fel ca atunci când în copilărie am inventat mașina de distribuit bomboane sau când mai târziu am descoperit teoria stringurilor, mi-au luat-o alții înainte.

 

image

 

 

Există și varianta să punem din când în când mâna pe o carte sau o revistă și să citim ce scrie acolo în loc de a asculta ca niște vite tâmpe ce ne spune televizorul, mai ales că internetul poate fi folosit și în acest scop.

 

image

 

 

 

 

***

 

image

 

Se cheamă “Glory Hole” și are un mare avantaj, dincolo de gaură poate fi oricine, iar tu, în funcție de care parte a peretelui ești poti să-ți imaginezi că ți-o pui cu Ileana Cosânzeana sau cu Făt Frumos.

La canadieni va fi cum va fi, majoritatea lor au au pereții din lemn sau rigips, rezolvi problema pandemiei cu o mașină de găurit.

Citește și:  Revista presei–10.03.2021

Dar la noi, cu blocurile comuniste din beton armat va fi mai greu și probabil cei care au o carotă, o sculă din aceea folosită pentru a face găuri de hotă, vor face o mulțime de bani.

 

***

 

image

 

Nu am să comentez un comentariu, dar merită să-l citiți.

Am scris și eu câteva rânduri despre nosocomiale zilele trecute.

 

***

 

image

 

Data viitoare iese negativ. Sau pozitiv, precizia acestor teste este aceeași ca și aruncatul cu o monedă.

Știți de ce se fac testele astea la un interval de o zi-două?

Pentru că dacă s-ar face în aceeași zi, există posibilitatea să iasă unul negativ și unul pozitiv, ceea ce ar afecta credibilitatea atât a testelor cât și a celor care le fac.

Iar pe de altă parte, dacă astăzi iese pozitiv și mâine negativ, medicii pot să spună că l-au vindecat pe pacient, așa cum s-a întâmplat deja în nenumărate cazuri.

 

 

***

 

 

image

 

După fabrica de elicoptere din hambar urmează fabrica de tancuri din garaj.

Râdeți voi de moldovenii ăștia dar, din păcate, la noi nu mai găsești astfel de meseriași nici să tragi cu tunul.

 

***

 

image

 

 

 

 

 

Jandarmeria nu a făcut nimic, ei spun că nu au șțiut.

Am știut eu la Timișoara, dar jandarmii de acolo, care urmăresc și cum crește iarba, nu au știut

 

Cât despre prefect, știu că mulți au să mă înjure, dar eu i-aș spune în următorul fel:

Domnule candidat la funcția de prefect, vă respect convingerile, dar noi avem nevoie în teritoriu de oameni formați în spiritul științei și dedicați valorilor respective, nu de oameni care când apare o problemă așteaptă rezolvarea de la cineva din cer sau de la preoții care se roagă pentru ploaie.

Dacă nu facem așa, vom ajunge ca și turcii ăia care și ei au fost mult prea corecți politic până a apărut un șmecher care acum le-o trage de le sar dopurile din urechi, am citit că vrea să le taie și Facebookul.

 

***

 

image

 

Nu pot să nu observ că Polonia o ia tot mai mult pe urma Marii Britanii, se îndepărtează de valorile și instituțiile europene pentru a adera la ideile altora, din afara continentului nostru.

Și după aceea, când o să fie în rahat o să spună și ei, ca și cozile de topor care au militati ani de-a rândul pentru Brexit, că hackerii ruși le-au influențat alegerile și de aia în loc să susțină candidații proeuropeni i-au susținut pe cei apropiați dușmanilor UE.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*