Anton Kovacs December 13, 2020

 

Numai cei cu vaccinul ăla care trebuie ținut la –80 de grade vor câștiga 32 de miliarde de dolari din afacerea asta. La ăștia se vor adăuga și alții, și ruși, și chinezi, și europeni, și americani și indieni.

Știți ce înseamnă 32 de miliarde?

Imaginați-vă că luați niște caiete din alea de matematică, cu pătrățele, și vă puneți să faceți câte un X în fiecare pătrățel. Și faceți astăzi numai X-uri, nimic altceva. Unul pe secundă. Faceți și mâine. Și poimâine. Și tot faceți, timp de peste 1000 de ani. La scara istoriei, au venit khazarii și-au întemeiat voievodatul lui Menumorut, Glad și-a făcut și el un voievodat. A trecut și bătălia de la Posada. La un moment dat, încă nu erați la jumătatea sarcinii pe care v-ați asumat-o, a fost descoperită America. Si încă nu ați terminat, oamenii vor avea locuințe pe Lună și dumneavoastră încă veți face X-uri în caietele acelea.

Când vine vorba de bani chestia asta cu mult sau puțin este relativă. Cel care a descoperit antibioticele ar merita o mulțime de bani. La fel și alții, cei care au creat vaccinurile care mi-au fost injectate începând cu anul în care m-am născut și cel puțin până la terminarea armatei, sau creatorii altor medicamente atât de utile celor bolnavi. Dar, să nu uităm că mult prea multe medicamente sunt placebo sau pur și simplu nu funcționează, așa că poate ar trebui să fim puțin atenți înainte de a ne cumpăra medicamente.

 

 

Nici protestatarii, nici poliția nu se lasă în Franța. Ce s-a întâmplat în al treilea weekend la rând de manifestații

Francezii au ieșit pentru al treilea weekend consecutiv în stradă împotriva legii securității globale. Mii de oameni au mărșăluit și sâmbătă pe bulevardele Parisului și au purtat pancarte prin care și-au exprimat dezaprobarea față de controversata lege, dar și față de un proiect de lege pentru combaterea extremismului.

Secretarul general ONU cere țărilor să declare Stare de Urgenţă Climatică

Liderii politici de pe întreg mapamondul ar trebui să declare „stare de urgenţă climatică” în ţările lor, pentru a evita ca încălzirea globală să ajungă la un nivel catastrofal, a declarat sâmbătă secretarul general al ONU, Antonio Guterres. Peste 70 de lideri politici din întreaga lume urmează să se adreseze în cadrul unui summit de o zi dedicat climei, care are drept obiectiv pregătirea terenului pentru reduceri mai drastice ale emisiilor de gaze cu efect de seră, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Apar semnele unei noi crize: Apa a intrat oficial la tranzacţionare pe Wall Street

Apa se alătură aurului, petrolului şi altor materii prime tranzacţionate pe Wall Street, evidenţiind îngrijorări că resursa naturală vitală ar putea deveni deficitară în părţi din ce în ce mai numeroase ale lumii, scrie Bloomberg.

Citește și:  Revista presei 29.07.2020

Fermieri, fonduri de hedging şi municipalităţi se vor putea proteja împotriva sau paria pe posibile deficite de apă începând din această săptămână.

Blocaj la primele negocieri pentru formarea unui guvern PNL- USR/PLUS-UDMR – șefia Camerei Deputaților, subiectul ce blochează discuțiile

negocieri-guvernare.png

Prima întâlnire a liderilor celor trei formațiuni ce au decis să formeze viitoarea coaliție guvernamentală s-a blocat sâmbătă chiar la discutarea principalelor funcții. Echipele care…

De ce este importantă poziţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, pe care o vrea neapărat Ludovic Orban: Ar avea aceeaşi putere, chiar mai mare în negocierea legilor şi impunerea agendei, exact cum acţiona Dragnea

Rafail Noica, sihastrul faimos din Apuseni. Cum a ajuns sa se calugareasca fiul marelui filosof roman Constantin Noica

Rafail Noica, fiul marelui filosof roman Constantin Noica, traieste in sihastrie retras la o manastire din Muntii Apuseni.

Rafail Noica are 78 de ani si este recunoscut drept unul dintre cei mai mari duhovnici romani in viata. Dupa ce a locuit mai bine de 35 de ani in Anglia, a revenit in Romania si s-a calugarit.

Castigul colosal estimat din vanzarea vaccinului anti-Covid. Pfizer si Moderna ar urma sa incaseze 32 de miliarde de dolari

Castigul colosal estimat din vanzarea vaccinului anti-Covid. Pfizer si Moderna ar urma sa incaseze 32 de miliarde de dolari

Producatorii farma Pfizer si Moderna vor avea venituri de 32 miliarde de dolari din vaccinul Covid-19 doar anul viitor estimeaza analistii de pe Wall Street, potrivit CNBC, citat de Mediafax.

Pfizer va avea venituri de 19 miliarde de dolari din vaccin in 2021. Pfizer isi va imparti veniturile cu BioNTech, compania germana cu care a colaborat pentru dezvoltarea vaccinului.
Pfizer se asteapta sa incaseze alte 9,3 miliarde de dolari in 2022 si 2023, pe masura ce lumea va continua sa se vaccineze, a estimat Morgan Stanley.

Noi dezvăluiri: Gigantul farmaceutic Moderna a conceput vaccinul anti-COVID încă pe de 13 ianuarie, la două zile după ce a fost publicată structura genetică a coronavirusului şi cu două luni înainte ca OMS să declare pandemie

Cum ar putea arăta casele în care vor locui pentru prima dată astronauții pe Lună – FOTO

NASA vrea să trimită din nou un bărbat și o femeie pe Lună până în 2024. De asemenea, Agenția Spațială Europeană crede că structurile vor fi contruite în următorul deceniu. Noile imagini publicate de Agenția […]

Fritz reacționează în problema societății de termoficare: ”Doar anul acesta Primăria a plătit 82 milioane lei pentru Colterm”

Dominic Fritz

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, reacționează, după ce prefectul de Timiș a anunțat, printr-un comunicat de presă, că Timișoara rămâne fără gaz și cărbune pentru căldura furnizată de Colterm. Edilul șef amintește, în premieră spune acesta, că chiar are ”grea moștenire” în acest sector, iar în prima zi de muncă pe noul post administrativ a plătit nu mai puțin de zece procente din datoria Colterm, preluată din fostl mandat, special pentru a nu lăsa 50.000 de abonați fără căldură și apă caldă.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*