Nicoleta C. May 27, 2021
Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

 

Amenajarea punctelor de vaccinare anti-COVID-19 la frontiera cu Ungaria a început, miercuri, prin instalarea containerelor speciale.

 

Două containere speciale au fost aduse de la Timişoara pentru a fi instalate în Punctele de Trecere a Frontierei Nădlac I şi Nădlac II, unde românii care ies sau intră în ţară, în special cei din diasporă, care au acces mai greu la vaccin în ţările în care lucrează, se vor putea imuniza pe baza unui act de identitate.

 

„Vom avea câte un flux de vaccinare în fiecare dintre cele două puncte de trecere a frontierei, cele mai mari din judeţul Arad. În câteva zile, cel mult o săptămână, aceste centre vor deveni operaţionale”, a spus şeful DSP Arad.

 

Amenajarea de puncte de vaccinare la frontiera cu Ungaria are loc în urma constatării faptului că tot mai mulţi români care lucrează în străinătate sau au locuinţe în Ungaria vin în ţară doar pentru a se imuniza, inclusiv străini cetăţeni ai Uniunii Europene.

 

sursa: Agerpres

Citește și:  Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar pe o stradă din Timișoara a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele de înmatriculare, s-a ales cu amenda maximă și cu mașina ridicată

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*