Redacție May 27, 2021

 

  • Universitatea de Vest Timişoara (UVT) vine în sprijinul liceenilor din anii terminali cu sesiuni de pregătire pentru examenul de bacalaureat, webinare de dezvoltare personală, o platformă de testare psiho-vocaţională şi consiliere individuală, pentru a avea viitori studenţi bine pregătiţi. Eveniment ce abordează tema managementul timpului, propunându-şi să-i sprijine pe elevi în gestionarea eficientă a timpului alocat procesului de învăţare.

 

 

  • Cea de-a V-a ediție a conferinței de Management și Marketing cultural: Linked Culture, va avea loc în perioada 27 – 28 mai, la Sala Multifuncțională a CJ Timiș, în sesiuni de prezentare, dezbatere și masterclass ce vor dura câte 8 ore pe zi – ora 9:00. Co-organizator al evenimentului: Consiliul Județean Timiș. Evenimentul este dedicat întregului spectru de practici culturale și artistice, punând accent pe latura aplicată: management, marketing, relații publice, fundraising, producție, publishing, afiliere la rețele naționale și internaționale. Evenimentul va avea un format hibrid, online și offline. Conferința Linked Culture va fi transmisă live atât pe pagina de Facebook a BMagency, cât și pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Timiș.

 

 

 


Sursă calendar evenimente: rador

Citește și:  Prima pictură murală din Timișoara realizată integral din vopsea purificatoare de aer, inaugurată pe peretele Bibliotecii Centrale a Universității Politehnica

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*