Redacție November 1, 2021

 

Mai mulţi tineri liberali timișoreni protestat într-un mod inedit duminică seara, de Halloween, chiar în faţa Primăriei Timişoara pe care au numit-o „primăria grozei”. Prin acest gest tinerii au vrut să tragă un semnal de alarmă privind lipsa încălziri şi a apei calde timp de mai multe zile în oraş.

 

Tinerii au adus dovleci sculptaţi şi lumânări pe care le-au aşezat pe trotuarul din fața instituţiei de pe Loga, scrie news.ro.

 

„Primăria grozei. Spitale îngheţate, şcoli închise din lipsa căldurii, zeci de mii de timişoreni în frig. Asta reprezintă o reţea de termoficare pusă pe butuci. Am “sărbătorit” Halloween-ul în faţa Primăriei Timişoara. Primarul Fritz şi “profesionistul” viceprimar Ruben Laţcău dovedesc pe zi ce trece cât de incompetenţi sunt.Soluţia pentru Colterm există, dar administraţia USRPLUS a Primăriei Timişoara nu cunoaşte legea. P.S. S-au respectat regulile pentru prevenirea COVID-19”, au transmis tinerii liberali pe Facebook.

 

 

Săptămâna trecută, timp de trei zile, Timişoara nu a avut încălzire şi apă caldă din cauza datoriilor pe care COLTERM le are către furnizorul de gaze E.ON.

Citește și:  Nicolae Robu a luat azi Timișoara la pas pentru a vedea dacă au dispărut gunoaiele

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*