Redacție April 8, 2022

 

Procurorii DNA Timişoara au descins, în această dimineață, în biroul viceprimarului municipiului Timişoara, Ruben Laţcău (USR). Cercetările au loc într-o cauză penală privind suspiciuni de săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție.

 

 

Cel mai probabil, este vorba de neachiziţionarea, de către Primăria Timişoara, pentru al doilea an consecutiv, a certificatelor CO2 pentru Colterm.

 

 

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție. În cursul zilei de 08 aprilie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare la sediul unei instituții publice situate în municipiul Timișoara. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a transmis Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul DNA.

 

 

Vă reamintim că ieri reprezentanţii primăriei Timişoara au declarat că obligaţia de achiziţionare a certificatelor CO2 pentru Colterm până la termenul limită de 30 aprilie revine doar acestei companii, „din banii pe care îi încasează din subvenţii şi prin facturile plătite de abonaţi”, şi nu municipalităţii.

Citește și:  Doritorii au o nouă șansă de a deveni pompieri profesioniști

1 thought on “PROCURORII DNA Timişoara au descins în biroul viceprimarului RUBEN LAȚCĂU, perchezițiile vizează fapte asimilate celor de CORUPȚIE

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*