Nicoleta C. March 22, 2020

 

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, administratorul public al oraşului, Adrian David, şi deputatul PNL Lucian Heiuş au fost depistaţi pozitiv, în 14 martie, la testul pentru infectarea cu noul coronavirus şi au fost internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Ulterior, şi fiica primarului Florin Oancea a fost confirmată pozitiv la infecţia cu noul coronavirus.

După nici o săptămână, deputatul Lucian Heiuş şi administratorul public Adrian David au fost declarați vindecați și au fost externaţi din spital vineri după-amiază, după ce ambele teste la COVID-19 au ieşit negative. Sâmbătă, 21 martie 2020, la o săptămână de la internare, au fost declarați vindecați și primarul municipiului Deva, Florin Oancea, şi fiica acestuia, Laura.

 

„Nu i-am văzut faţa, nu i-am cunoscut zâmbetul. Ştiu doar că este o doamnă doctor. Şi mai ştiu că, sub masca de protecţie, acest om zâmbeşte. Pentru că, alături de colegii ei, astăzi a mai câştigat o bătălie. Un zâmbet care durează doar o clipă, nu e timp acum de sărbătorit, se întoarce pe front, pentru a reda vieţii alţi oameni ca noi. Vom reveni aici, după ce va trece toată nebunia, pentru a le mulţumi tuturor medicilor şi asistentelor de la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara pentru dăruirea şi sacrificiul lor. Şi pentru a le vedea chipurile şi zâmbetul, căci ei sunt eroii noştri! Vă mulţumim, dragi prieteni, pentru toate gândurile voastre bune şi vă îmbrăţişăm cu tot sufletul!”, a scris sâmbătă primarul Florin Oancea, pe pagina sa de Facebook.

 

Citește și:  Sectoarele de munte de pe Transfăgărăşan şi Transalpina se închid circulaţiei începând din 20 octombrie

1 thought on “Primarul din Deva şi fiica sa, vindecaţi de noul coronavirus, în Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*