Redacție March 23, 2020

 

Asociația Doctor Victor Babeș Timișoara a demarat o campanie pentru susţinerea Spitalului Victor Babeş din Timișoara unde cadrele medicale se află în prima linie în lupta cu noul coronavirus.

Cei care vor să contribuie cu fonduri pentru ca spitalul de la Pădurea Verde să nu ducă lipsă de echipamente şi materiale medicale o pot face începând de azi printr-un mesaj sms.

„Izolați dar solidari. Împreună suntem întotdeauna puternici!” este numele campaniei prin care oricine dorește poate dona 2 euro dacă trimite un SMS la numărul 8841 cu textul: DONAŢIE. SMS-ul poate fi făcut din orice rețea de telefonie mobilă (Vodafone, Orange, Telekom sau Digi).

 

„Banii vor fi folosiți pentru dotări cu echipamente, materiale de igienă și protecție și programe de eficientizare a luptei împotriva acestui virus”, se arată în comunicatul asociaţiei.

 

„Apelul, lansat tuturor celor care doresc să se implice și să susțină Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș Timișoara, este și un exemplu de redefinire a conceptului de unitate. În condițiile în care răspândirea acestui virus obligă lumea să stea izolată și să nu interacționeze deloc sau aproape deloc, o acțiune comună poate demonstra că solidaritatea este independentă de modul în care interacționăm unii cu alții iar unitatea în jurul unei cauze este dictată de conștiință și nu de prezența colectivă. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut până acum și celor care se implică în mod constant cu ajutor și sponsorizări”, se mai arată în mesajul Asociația Doctor Victor Babeș Timișoara.

 

Doritorii pot face în continuare donaţii şi în contul BCR cu numărul RO84RNCB0255113757760002, deschis pe numele Asociației Dr. Victor Babeș Timișoara, Str. Gh. Adam nr. 13, CUI 18737642.

Citește și:  340 cazuri noi de COVID-19 în Timiș, în ultimele 24 de ore. Vezi cât este rata de incidență în județ și de unde sunt infectații

 

„Împreună suntem întotdeauna puternici!”. Redacția Info Timișoara le mulțumește cadrelor medicale de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr. Victor Babeș Timișoara pentru efortul lor în lupta cu noul coronavirus:

 


 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*