V.V. December 15, 2021

 

Primăria Timișoara a anunțat azi că lansează procedura de achiziție a contractului de proiectare și asistență tehnică pentru reamenajarea secțiilor ATI din corpul C5 al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Victor Babeș.

 

Spitalul de la Pădurea Verde deservește populația județului și a regiunii de vest a țării, iar organizarea sa este de tip pavilionar. Are două structuri cu specific ATI, dar acestea se află la o distanță mare una de cealaltă. Reamenajarea vizează regruparea lor la parter în corpul C5. Acest corp de clădire va fi reabilitat integral.

 

„La nivelul parterului, se vor realiza trei accese: al pacienților, al personalului medical și al vizitatorilor. Va urma zona de recepție și sălile de așteptare. Pe secția ATI, accesul pacientilor se va face din zona filtru pacienti către holul filtru, în functie de riscul epidemiologic aferent fiecarui pacient. Secția va avea două zone: o zonă cu risc epidemiologic ridicat și una cu regim normal de funcționare. Saloanele vor avea suprafața minimă/pacient de 12 metri pătrați”, au transmis reprezentanții primăriei într-un comunicat de presă.

 

Valoarea totală a investiției este de 13,9 milioane de lei (TVA inclus).

 

Citește și:  Mai multe cadre medicale de la o clinică a Spitalului Judeţean, confirmate cu COVID-19

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*