Redacție September 10, 2021

 

 

Reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara au anunțat că elevii din oraș vor primi, la început de an școlar, cu titlu gratuit, peste 463.000 de măști.

 

Astfel, în baza protocolului încheiat între Direcția de Asistență Socială și Inspectoratul Județean Școlar Timiș (ISJ), vor fi predate în cursul zilei de vineri, 10 septembrie, un număr de 463.650 de măști faciale, ce urmează să ajungă la elevii din școlile primare, gimnaziale și licee.

 

„Unul dintre ultimele ordine date de ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a fost acesta legat de posibilitatea ca primăriile să împartă școlilor măștile distribuite de către minister pentru persoanele vulnerabile și care nu au fost ridicate. Siguranța elevilor pe tot parcursul anului școlar este prioritară, în acest context al pandemiei Covid-19 și, de aceea, mă bucur că am reușit să împărțim aceste măști. În același timp, am investit anul acesta aproape 6 milioane de lei în reparații și achiziții de materiale sanitare și dezinfectanți, totul pentru ca școlile să fie pregătite de întoarcerea elevilor în bănci”, a transmis primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

 

Măștile urmează să fie distribuite în școli de către ISJ Timiș, în funcție de nevoi.

 

Citește și:  Accident feroviar între Cruceni și Rudna

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*