Redacție March 28, 2022

 

Reprezentații Poliției Locale Timișoara spun că odată cu încălzirea vremii, crește numărul cetățenilor deranjați de muzica la intensitate ridicată de la petrecerile cu caracter privat desfășurate în oraș.

 

Sâmbătă seara, polițiștii locali s-au deplasat în Piața Consiliul Europei, unde, în parcul din incinta Iulius Town, o societate comercială a organizat o petrecere cu muzica dată la maxim și deranja locuitorii din zonă. Societatea a fost sancționată, iar două ore mai târziu, la reverificarea situației, polițiștii locali au constatat că societatea nu redusese volumul, muzica fiind în continuare peste limitele admise de lege. Din acest motiv, polițiștii locali au mai aplicat o sancțiune.

Duminică noaptea, în jurul orei 01:30, muzica dată tare într-un pub de pe str. Iancu Văcrescu a deranjat timișorenii care locuiesc în zonă, motiv pentru care aceștia au apelat la Poliția Locală, iar un echipaj s-a deplasat la fața locului și a luat măsurile legale care se impuneau.

Sancțiunile aplicate în cele trei cazuri se ridică la 5500 lei.

Poliția Locală atrage atenția că face verificări în continuare și că va sancționa cu amenzi de până la 6000 de lei societățile care deranjează timișorenii cu muzica dată la maximum.

Citește și:  Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne vor primi, din ianuarie, solde şi salarii mai mari

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*