Redacție April 18, 2021

 

Aproape 4.000 de persoane au semnat până azi, 18 aprilie, o petiție care solicită renunțarea la proiectul de HCL prin care timișorenii nu vor mai avea voie să hrănească animalele și păsările pe domeniul public și privat al orașului.

 

„O regulă nouă care nu s-a mai aplicat până ACUM la Timișoara se referă la hrănirea animalelor pe stradă (câini, pisici, porumbei etc.) . Conform unui proiect de hotărâre publicat pe site-ul Primăriei, „Este interzisă hrănirea animalelor și a păsărilor pe domeniul public și privat al municipiului Timișoara”, faptă care se sancționează cu amenzi. 

Spunem NU înfometării animalelor și păsărilor fără stăpân! Este un act de cruzime fără margini și contravine Legii 205/2004 care protejează atât animalele cu stăpân cât și pe cele fără stăpân! 

LEGEA 205/2004 privind protecția animalelor – Articolul 1 – Prezenta lege reglementează măsurile necesare pentru asigurarea condițiilor de viață și bunăstare ale animalelor cu sau fără deținător”, au spus inițiatorii petiției.

 

Cei care doresc să semneze petiția „Spunem NU înfometării câinilor, pisicilor și porumbeilor în Timișoara!” o pot face accesând link-ul de mai jos:

https://www.petitieonline.com/spunem_nu_infometrii_cainilor_pisicilor_i_porumbeilor_in_timioara

 

 

 

20 thoughts on “Petiție: Spunem NU înfometării câinilor, pisicilor și porumbeilor în Timișoara!

 1. Sincer,ar trebui sa se mai rărească din porumbeii și ciorile din centru. Că n-ai bănci de stat din cauză că sunt murdare de fecale.

 2. Stop THESE CRIMES @ YOU ARE CRIMINALS @
  DE CE VA PLACE NUMAI SA CHINUITI SI SA OMORATI ? SUNTETI NUMAI CRIMINALI.@

  1. Mihaela Brici, ai copii? Le dai sa manance, ii scoti pe strada sa se cace si nu strangi dupa ei! Asta cum se numeste?

 3. Este adevărat că este inestetic sa vezi orașul plin de găinaț dar trebuie distruse din oua (nu toate) ca să nu se mai înmulțească .Dar de aici și până la ii înfometa este o cale ce nu trebuie aleasa.Nu suntem un popor de barbari😭 Câini trebuie sterilizați!

 4. Da tu n- ai mâini să cureți băncile ? Dar dacă s- ar așeza un animal biped pe banca având chiloții murdari de kkt și te- ai așeza fara sa știi ?

 5. Chiar atata de dezumanizat sa devina acesta popor ? Suntem brute , suntem barbari ? Cum sa lasi sa moara de foame un suflet ? Foarte urat si inuman !

 6. Am devenit stăpînii planetei,nu, nu este proprietatea nimănui,suntem doar in trecere ,dar…in trecerea noastra ,distrugem tot,de cînd există viață pe.planetaexista si.pasarile ,animalele,de cînd omul a invadat planeta,a distrus o,deci…concluzie,omul e cel ce trebuie infometat

 7. CRIMA VOALATA
  Cum sa lasi porumbei,animale infometate?
  Trebuie sa n-aveti suflet si logica deloc.Rusine Timisoara,mi-e rusine.
  NU!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*