Nicoleta C. December 8, 2020

 

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar şi cel al transportului urban pe şină, organizează online, în perioada 8 – 9 decembrie, a treia ediţie a Târgului de Carieră Feroviară în România.

 

La eveniment, care se bucură de colaborarea cu câteva instituţii de învăţământ cu profil tehnic, sunt prezente nouă companii, care oferă peste 70 de posturi.

Doritorii au la dispoziţie o ofertă extrem de variată de locuri de muncă şi în toate zonele ţării. Astfel, sunt posturi disponibile în Bucureşti, Craiova, Buzău, Deva, Arad, dar şi în Constanţa, Iaşi sau Timişoara pentru ingineri cu specific feroviar (material rulant sau infrastructură), dar şi ingineri cu alte calificări, meserii care necesită calificare într-o meserie strict feroviară (mecanic locomotivă, şef tren etc.), precum şi cu alte calificări (lăcătuş, sudor, vopsitor), muncitori cu studii medii sau chiar şi cu studii elementare.

De asemenea, sunt oferite stagii de practică şi cursuri de calificare pentru meserii precum impiegat de mişcare, şef tren, mecanic locomotivă, şef manevră, manevrant vagoane sau magaziner.

Cei interesaţi de a participa la târg trebuie să aibă cont şi să îşi completeze CV-ul pe platforma CFiR, să urmărească ofertele angajatorilor pe site-ul târgului, să se înscrie la interviuri şi să obţină confirmarea din partea angajatorului, să îşi instaleze aplicaţia Zoom şi să se înregistreze pentru Târgul de Carieră Feroviară în România, să acceseze Zoom cu cel puţin 5 minute înainte de ora interviului şi să aştepte să fie introdus la interviu.

Sursa: Agerpres

Citește și:  Bărbatul care a intrat în baia fetelor de la o şcoală din Timişoara a recunoscut că a agresat sexual o fată din clasa I

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*