Redacție September 6, 2020

 

Peste 500 medici și oameni de știință germani au semnat ca reprezentanți ai unei organizații numită „Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss” – „Corona Extra-Parliamentary Inquiry Committee”.

 

Ei vor să investigheze totul relaționat cu noul coronavirus, cum ar fi gravitatea virusului și dacă acțiunile care au fost întreprinse de guvernele din întreaga lume și, în acest caz, guvernul german, sunt justificate sau nu cauzează mai mult rău decât bine.

 

„În calitate de Comisie de Anchetă Extraparlamentară Corona, vom investiga de ce s-au impus aceste măsuri restrictive în țara noastră ca parte a COVID-19, de ce suferă oamenii acum și dacă există proporționalitatea măsurilor la această boală cauzată de virusul SARS-COV-2.

Avem îndoieli serioase că aceste măsuri sunt proporționale. Acest lucru trebuie examinat și, deoarece nici parlamentele, nici partidele de opoziție, nici partidele de guvernământ, nu au convocat o comisie și nici măcar nu este planificat, este timpul să luăm acest lucru în propriile noastre mâini.

Vom invita și vom asculta experți aici în grupul de vorbitori Corona. Este vorba despre experți din toate domeniile vieții: medicină, afaceri sociale, drept, economie și multe altele. Puteți accesa transcrierile complete în limba engleză pe website-ul organizațiilor , dacă vă interesează.”

 

Acest grup a ținut mai multe conferințe în Germania, într-una dintre cele mai recente, Dr. Heiko Schöning, unul dintre liderii organizației, a declarat că „Avem o mulțime de dovezi că acesta (noul coronavirus) este o poveste falsă peste tot, în toată lumea.”

Dr. Heiko nu se refereă la faptul că virusul ar fi fals, ci doar că acesta nu este mai periculos decât gripa sezonieră (sau la fel de periculos) și că nu sunt justificate măsurile care se iau pentru combaterea acestuia.

Citește și:  Bătaie între migranți din Afganistan și Pakistan, în zona Gării de Nord

 

 


*Acești profesioniști din domeniul sănătății nu insinuiază că SARS-CoV-2 este un virus fals. Ei pur și simplu insinuiază că nu este atât de periculos cum se pretinde, și prezintă câteva informații care îi determină să ajungă la această concluzie.

Acești medici și oameni de știință sunt cenzurați puternic pe toate platformele de socializare, iar cei care scriu despre ei se confruntă cu același lucru, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care am publicat acest articol.

Multe dintre afirmațiile pe care le fac acești medici au fost „discreditate” de către principalele mijloace de comunicare, agențiile federale de reglementare a sănătății și „fact-checkers” – „verificatorii de fapte” care patrulează pe Internet.

Orice informație care nu provine de la OMS nu este considerată fiabilă, veridică sau exactă, și asta ar include informațiile prezentate în acest articol și informațiile împărtășite de acești experți în domeniu. Oamenii sunt încurajați să viziteze site-ul web al OMS pentru informații reale și exacte despre COVID-19 și să nu asculte deloc medicii și oamenii de știință care se opun narațiunii acestor autorități sanitare, lucru care intră în conflict cu crezul nostru de a asculta toate părțile implicate în proces.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*