Anton Kovacs January 13, 2022

 

Spun unii că știrile false apar din cauza YouTube.
Aiurea, nu e decât încă o știre falsă.

Capture

Dacă chiar sunteți curioși să vedeți de ce unii scriu într-un anumit fel, sau de ce știrile la televizor sunt într-un anumit fel, căutați, dar să căutați foarte bine, după cuvântul LARICS.
Nu vă opriți la prima pagină de Google, dați-i înainte, o să găsiți tot felul de personaje cunoscute acolo, uitați-vă și la tenta articolelor publicate de oamenii ăștia.

Capture2

Mergeți mai departe și veți găsi cine e șeful lui Larics ăsta. La un moment dat undeva o să vedeți un Gheorghiță, o să îi vedeți poate și pe alții pe care-i cunoașteți, oameni care zilnic vă sperie că o să muriți dacă nu-i ascultați.

Capture3

La un moment dat o să vă loviți de o masă lungă la care se îndoapă din tot felul de bucate alese niște oameni îmbrăcați ciudat, parcă ar fi niște costume de epocă, și vorbesc ciudat, cu “grizonant”, “dizain”, “feicniuz” și alte cuvinte la fel de ciudate și de neînțeles.

Capture2b

Ușa aia din stânga dă spre lumea universitară, cea din care fac parte persoanele care în anumite instituții de învățământ superior formează o nouă generație de dezinformatori.

După ce treceți de masa aia veți vedea tot mai mulți oameni îmbrăcați în uniformă.

Undeva pe drum o să vedeți o păpușă din lemn reprezentând un bărbat îmbrăcat în costum albastru, prăbușită pe un scaun cu niște sfori atârnând pe lângă ea. Chiar trece fostul președinte Iliescu și arătând spre păpușa aia spune “un prostănac”.

Dacă mergeți mai departe veți vedea tot uniforme, dar uniformele și steagurile sunt altfel, nu mai sunt tricolore și ale UE.
Și la un moment dat, acolo trebuie să fiți atenți, veți da de monstrul cu cinci ochi.

Citește și:  Funcția popească va bate și gradul polițienesc, în Banat?

five_eyes_alliance_fvey

Dacă reușiți să scăpați de ăsta, veți ajunge în vârful muntelui, unde e Familia. Nu a voastră.

 

capture4

Coborând pe cealaltă pantă vă veți întâlni la înălțimile foarte mari, acolo unde sunt numai pășuni montane, cu șefii șefilor de partide din toată lumea, că și șefii ăla nu sunt de capul lor, uitați-vă la mutrele lor. Într-un loc e un pastor neoprotestant, în altul e o femeie care se pupă pe gură cu un producător de pilule, în altul e poate un prim-ministru sau chiar un medic…

Mai jos, acolo unde începe pădurea, vă veți întâlni cu pădurea celor finanțați și pregătiți să fie asasini economici, oameni cu influență, fie din lumea politică, din Biserică (poate fi orice biserică), din armatele lumii sau oameni de afaceri. Trebuie să fiți atenți la buzunare că ăștia o să vă propună tot felul de autostrăzi, au ei un prieten, Bechtel îl cheamă, sau studii de fezabilitate, avioane care nu mai trebuie decât revopsite si aliniate frumos undeva lângă o pistă, de fapt nici nu mai contează unde le pui, ca să le arăți poporului venit în vizită.

capture5

Grupul de rugăciune din Parlamentul României

Iar jos de tot vă veți găsi în imensa mulțime a idioților utili, cei care coloreză cărțile în loc să le citească, care cred tot ce văd la televizor și ca urmare își imaginează că se pricep la medicină, la știință și la altele.

tv

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*