Nicoleta C. April 14, 2022

 

În perioada 15-25 aprilie Muzeul Satului Bănățean va găzdui un eveniment de anvergură cu concerte și recitaluri, petreceri cu DJ, spectacole de teatru, ateliere pentru copii, ateliere de meşteşugărit, târg de produse artizanale, mâncare tradițională și vânătoare de comori.

 

Ovidiu Lipan Țăndărică cu Fanfara din 10 Prăjini, Subcarpați, Loredana cu Banda Agurida, Grigore Leșe, Damian Brothers, Dan Byron sau The Mono Jacks vor fi capetele de afiș ale evenimentului de la Pădurea Verde. Transportul către locația evenimentului se va face prin curse regulate, asigurate în mod gratuit. De asemenea, accesul la festival este GRATUIT.

 

Vineri, 15 aprilie, pe scena principală va concerta trupa Subcarpați, începând de la ora 21:00. Sâmbătă, de la aceeași oră va fi Loredana cu Banda Agurida, dar nu înainte de Festivalul Fanfarelor, de la ora 12:00, cu participarea artistului Ovidiu Lipan Țăndărică. Vineri, 22 aprilie, va fi un concert recital al maestrului Grigore Leșe.

 

Mai multe detalii despre program și artiști găsiți aici: https://parculprimaverii.ro/#program

 

Parcul Primăverii este finanţat de Consiliul Judeţean Timiş ca o contribuţie specială pentru Timişoara Capitală Europeană a Culturii și se vrea să fie cel mai mare festival multicultural din regiune.

Citește și:  Primăria modifică regulamentul pentru comerțul stradal. Se înăspresc condițiile pentru comercianți

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*