Redacție August 21, 2019

 

Unul dintre cei mai importanţi transportatori din România, Romeo Dunca a investit şi într-un domeniu schiabil din staţiunea Muntele Mic. Dacă în timpul iernii aici se poate schia, pe timp de vară turiştii pot urca pe munte pentru aer curat şi ture cu bicicleta. Pentru a promova staţiunea, Romeo Dunca a organizat pe vârful muntelui, la o altitudine de 1.700 m un miniconcert la care au participat câteva zeci de persoane. Pianul, pe care a cântat o pianistă din Timişoara, a fost urcat pe vârful muntelui cu elicopterul, agăţat în troliu.

 

„Senzaţia a fost deosebită. Au fost vreo 40 de persoane, dar a fost deosebit. Chiar a fost deosebit. Am vrut să arătăm frumuseţea muntelui. O voce frumoasă, un pianist bun, într-un cadru natural perfect. A fost o armonie a omului cu natura, chiar dacă a trebuit să ducem pianul cu elicopterul pentru că altă soluţie nu avem. A fost foarte frumos”, a declat Dunca, potrivit căruia prin această acţiune s-a dorit ca frumuseţea muntelui să ajungă la aceia care vor să se bucure de linişte.

 

„Noi organizăm acţiuni. Am avut şi concert de jazz. Vrem să arătăm lumii partea frumoasă a muntelui. Acolo toată lumea vine şi agresează natura şi cu maşinile de teren, cu vânătoarea şi cu tăiatul pădurilor. Noi vrem să redăm muntele celor care vor să se bucure de liniştea naturii”, a mai declarat Dunca.

 

 

 

sursa: Adevărul

Citește și:  Discuții privind problema cetățenilor români din Diaspora care nu vor putea să voteze la alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*