Redacție November 12, 2019

 

Primarul Timișoarei a spus marți că etapa de lărgire a străzilor din oraș s-a cam încheiat. Edilul a mai spus că ce era de făcut în mare parte s-a făcut, iar pentru lucrările de mari dimensiuni se vor organiza licitații.

SDM, firma primăriei, s-a ocupat de acest proiect de lărgire a străzilor și este în măsură să se ocupe și de alte proiecte în viitor, conform spuselor primarului Timișoarei. Acesta se referea, probabil, la construirea de locuri noi de parcare între blocuri.

„Campania vizează absolut întregul oraș. vom avea capacitate să acționăm pe un front mult mai larg, de îndată ce marile proiecte se vor mai împuțina. Aflate în sarcina SDM, aceste lărgiri de străzi sunt făcute în foarte mare măsură. Nu mai sunt foarte multe străzi de lărgit, unele vor face obiectul unor licitații și atunci SDM-ul va fi mai degrevat de mari proiecte și se va putea concentra pe un front mai larg pe astfel de amenajări (n.r. parcări între blocuri).”, a declarat Nicolae Robu.

Citește și:  Situația COVID-19, duminică, 18 aprilie, în Timiș: 89 persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore, dar și 5 decese

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*