Redacție March 19, 2019

În urmă cu puțin timp, primarul Timișoarei Nicolae Robu a precizat pe pegina personală de Facebook de ce a lăsat fără servicii de comunicații instituțiile și firmele din centrul orașului de pe Bega.

„ Proprietarii de cabluri din Timișoara au avut ca prim termen să-și mute cablurile în subteran anul 2009. Au trecut 10 ani de-atunci! Nimic! Din 2012 de când sunt Primar, am transmis nenumărate notificări și am adresat nenumărate rugăminți pt rezolvarea problemei. Nu s-a întâmplat nimic! Ei bine, a sosit vremea ghilotinei! Țin prea mult la Timișoara să o las în continuare urâțită de acest oribile cabluri aeriene.”

Vă reamintim că luni seară reprezentanții primăriei, sub supravegherea primarului Nicolae Robu, au tăiat primele cabluri aeriene din zona centrală a Timișoarei. Operatorilor de servicii îi acuză pe cei din PMT de incompetență. Într-un gest simbolic, Robu s-a urcat și el în nacelă și a tăiat un fir, lăsând astfel fără internet, în zi de BAC și de înscriere în clasa zero, Inspectoratul Școlar.

sursa foto


Susține-ne pentru a ne păstra independența și calitatea editorială!

 

 

 

Citește și:  Avocatul Poporului a sesizat la CCR legea privind impozitarea pensiilor

1 thought on “Nicolae Robu precizează de ce a lăsat fără servicii de comunicații instituțiile și firmele din centrul Timișoarei

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*