Redacție August 25, 2019

 

Sfătuit de apropiaţi să renunţe la postările în care se dă în spectacol pe Facebook, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, mărturiseşte că a fost la un pas să cedeze şi să renunţe la ceea ce el numeşte a fi „eu însumi”. Robu susţine că refuză să ţină cont de sfatul apropiaţilor săi, spunând că nu şi-ar ierta niciodată asemenea „dezicere de mine”.

Aflat în concediu de odihnă, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a publicat pe pagina sa de Facebook o postare în care arată că a fost la un pas de a accepta sfatul apropiaţilor săi, care l-au îndrumat să renunţe la postările în care apare filmat cum dă câte Z-E-C-E goluri sau cântând la chitară. Sub titlul „Reflecţii de concediu”, primarul Nicolae Robu a arătat că a fost la un pas să ia în seamă sfatul apropiaţilor săi şi să renunţe la postările în care este „el însuşi”.

 

Nicolae Robu susţine că dacă ar face acest lucru, ar însemna să îşi pună o mască, să se dezică de sine, lucru pe care nu şi l-ar ierta niciodată.

 

 

„Când am intrat în politică, am făcut cu mine un legământ şi anume, că voi rămâne acelaşi, aşa cum m-am făcut cunoscut dintotdeauna, că, prin felul în care mă voi manifesta, nu voi ajunge să-mi fie dor de mine însumi. (…) Mai mulţi apropiaţi mă sfătuiesc insistent în ultima vreme să-mi pun şi eu mască – există, mi se dau asigurări, pe pieţele vremurilor noastre, specialişti apţi să facă măşti nemaipomenite, exact aşa cum vor alegătorii să vadă!-, intrând, astfel, în rând cu lumea sau măcar să mă cenzurez sau să mă las cenzurat în manifestări, pentru „a da mai bine”. Ei bine, am fost tentat să mă las convins. Mai mult, chiar le-am spus apropiaţilor că voi face cum mă sfătuiesc ei. Fiind, însă, în concediu, deci cu un pic mai mult timp dedicat mie însumi, am analizat mai bine lucrurile şi am concluzionat că nu mi-aş putea ierta niciodată o asemenea cedare, în alţi termeni spus, dezicerea de mine!”, a scris Robu pe pagina sa de Facebook.

Citește și:  Doar 13 persoane s-au vaccinat anti-COVID cu prima doză în Timiș, în ultimele 24 de ore

 

sursa: Adevărul

 

 


Scriem pentru timișoreni. Aflați mai multe despre noi!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*