Redacție October 18, 2019

 

Cu ocazia unei întâlniri recente cu cetăţenii din cartierul Dacia, Nicolae Robu a aflat că lumea se plânge de neplăcutul fenomen care s-a instalat, mai ales, în acest cartier. Tot mai mulţi localnici au declarat că se simt deranjaţi de gălăgia şi insecuritatea din zonă.

 

„Este o adevărată agresiune la adresa oraşului. În Dacia s-a dezvoltat puternic această industrie a pariurilor, a păcănelelor şi a altor tipuri de joc de noroc, iar pe acolo colcăie şi unele persoane care nu dau dovadă de respect”, a spus Nicolae Robu, care s-a arătat uluit de legislaţia bizară din acest domeniu.

 

Totodată, primarul Timișoarei a constatat că nu are pârghiile necesare pentru a acţiona împotriva acestui fenomen, din cauză că legea nu obligă unităţile respective să obţină avize comerciale.

 

„Sunt nişte reglementări date în slujba unor reţele care nu aveau de ce să aibă un tratament preferenţial. Practic, ei, patronii acestor unităţi, doar vin să ne informaze că au venit , iar noi ar trebui să ne bucurăm de prezenţa lor. E normal aşa ceva? Adică, eu le promit oamenilor că voi interveni, dar văd că nu am cum”, a mai spus Nicolae Robu.

 

 


Pentru cele mai sigure pronosticuri, vizitați pagina Pariori Pro!


 

Citește și:  De azi, fără certificat în magazinele alimentare din centrele comerciale, în anumite condiții

2 thoughts on “Nicolae Robu în război cu casele de pariuri din Timișoara

  1. Apa de ploaie… sunt vreo 4 pe Gh. Lazar… şi probabil alte 2-3 în zona Dacia (exclusiv agenţiile Loto care au si ele “pacanele”)… dupa cum sunt vreo 10 banci în zona si cam tot atâtea farmacii. Din câte ştiu, unt toate izolate fonic… Doar pe Bd. S. Barnutiu e mai mare numarul de banci şi de farmacii… Stabilimentele nu le-am numarat…
    Insecuritatea cetatenilor nu e data de aceste stabilimente ci de lipsa iluminatului public stradal, de lipsa agentilor politiei locale si celei nationale, de complicitatea sau macar delasarea angajatilor acesteia… si altele…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*