Nicoleta C. September 16, 2021

 

 

Nicolae Robu a reacţionat după ce Dominic Fritz a spus că a sesizat DNA despre posibile fraude în organizarea de concursuri în trecut la Primăria Timişoara. Fostul primar este de părere că dacă cele semnalate se confirmă, cei vinovaţi trebuie pedepsiţi la nivelurile maxime prevăzute de lege.

 

Fostul primar, Nicolae Robu, a mai scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, că Dominic Fritz nu are credibilitate în faţa sa şi că de un an de când este primar nu a făcut nimic pentru Timişoara.

 

„Acest personaj, Dominic Samuel Fritz, ajuns Primar al Timişoarei prin declaraţii în fals şi uz de fals, pentru care este în cercetare la DNA, săvârşitor de multiple alte ilegalităţi, deja constatate ca atare de instanţele de judecată, nu are nici un pic de credibilitate în faţa mea. De un an de când e Primar nu a făcut nimic pentru oraş, Timişoara este într-un declin fără precedent, vizibil de către oricine cu mintea nesubordonată patimilor politice, indiferent de poziţionarea la vot în 27 septembrie 2020”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

 

Robu a precizat că dacă se dovedeşte că cineva este vinovat de cele semnalate de primarul Dominic Fritz, aceştia trebuie să fie pedepsiţi.

 

„Dacă, totuşi, cele semnalate, descoperite, aşa cum dl. Fritz ne spune, pornind de la o cercetare punctuală făcută de DNA, prilej de verificare a mai multor dosare de concurs, vor fi confirmate de către instituţiile abilitate, atunci făptaşul / făptaşii trebuie pedepsit / pedepsiţi la nivelurile maxime prevăzute de lege, pentru că faptele în cauză sunt de o gravitate maximă pentru un funcţionar public. Eu am declarat în repetate rânduri pe parcursul celor 8 ani cât am fost Primar că am încredere în colaboratori -mă refeream la toţi cei cca 500 de angajaţi ai Primăriei şi la toate celelalte persoane cu care am interacţionat-, dar nu garantez decât pentru mine. Ori, pentru mine garantez în continuare, pentru totdeauna, pentru alţii nu, indiferent de cine ar fi vorba, din nou pentru totdeauna! Ce este dezgustător este că dl Fritz încearcă să profite de această situaţie, pentru a-şi justifica Raportul Liniuţă sau, în alţi termeni, RAPORTUL ZERO REALIZĂRI, la un an de mandat, transformând-o într-o nouă fumigenă. Am avut parte nonstop de fumigene în acest un an aproape scurs de la alegerile din septembrie 2020”, a mai scris Robu.

 

Citește și:  Replici între PNL şi PSD, după cazul medicului de la Spitalul Municipal Timişoara care a luat șpagă de la pacienţi

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*