Redacție September 15, 2021

 

SSU Politehnica Timișoara, în colaborare cu Danyflor, asociația de protecție a animalelor Ecovet și Primăria Municipiului Timișoara, va organiza un târg de adopție canină cu ocazia meciului de fotbal Politehnica Timișoara – Csikszereda Miercurea Ciuc, care va avea loc sâmbătă, 18 septembrie 2021, la stadionul Dan Păltinișanu.

 

Târgul de adopții va fi organizat la intrarea de la tribuna 1, între orele 15:00-16:30. Mai multe detalii vor fi disponibile pe site-ul oficial: www.sspolitehnica.ro și pe canalele social media.

 

„Dorim să oferim vizibilitatea de care se bucură echipa noastră pentru a conștientiza fenomenul abandonului și necesitatea adoptării câinilor fără stăpân, promovând activ conceptul <adopt, don’t shop!>”, au transmis reprezentanții SSU Politehnica Timișoara.

 

 

La Danyflor sunt, zilnic, în jur de 400 de câini fără adăpost. Timișorenii iubitori de animale pot adopta câini și direct din adăpost, în fiecare zi, în timpul programului de lucru, iar informații detaliate pot fi găsite pe www.danyflor.ro sau pe Facebook.
În cadrul campaniei, sunt programate 5 târguri de adopții canine, sub sloganul „Și mie îmi stă bine în lesă! Ia-mă acasă!”.

 

Citește și:  Viorica Dăncilă a declarat la Timișoara că susţine iniţiativa fundaţiei care construieşte un spital pentru copiii bolnavi de cancer

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*