Redacție June 5, 2020

 

Un caz de COVID-19 a fost înregistrat la Continental Anvelope Timișoara, de la Pădurea Verde.

 

Fabrirca de anvelope Continental de la Timișoara are 2.500 de angajați, iar cazul de infectare cu noul coronavirus a fost confirmat zilele trecute, mai precis miercuri, 3 iunie.

 

Încă de la începutul pandemiei, prioritatea principală a Continental a fost siguranța și sănătatea angajaților săi. Locațiile Continental din Timișoara au implementat toate măsurile de protecție specificate în planul corporației în caz de pandemie, precum și cele cerute de legislația în vigoare din România.
Pe data de 3 iunie, reprezentanții fabricii de anvelope au fost informați despre cazul unui coleg, care a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Colegul nu a mai fost la serviciu din data de 23 mai. S-au implementat toate măsurile necesare pentru reducerea riscurilor. Ca măsură imediată, în urma informării despre acest caz, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică (DSP) am întocmit lista tuturor persoanelor cu care colegul a intrat în contact direct. Acțiunile de dezinfecție în fabrică se efectuează în conformitate cu cerințele și regulile impuse de autorități. Prin toate aceste măsuri încercăm să aducem la minim riscul de infectare. Suntem alături de angajatul nostru și familia sa în această perioadă dificilă.”, au transmis reprezentanții companiei Continental pentru infotimisoara.ro.
Citește și:  Pisici rămase captive și salvate de echipele ISU din blocul tragediei de pe strada Miorița din Timișoara

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*