Redacție December 23, 2019

 

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, şi-a dat azi demisia din funcţie. Decizia a fost luată în cadrul CEx al PSD, care a avut loc azi la Bucureşti. Anunțul a fost făcut luni de preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

 

„Am avut o demisie a preşedintelui organizaţiei Timiş, domnul Dobra, şi am votat un preşedinte interimar, până la conferinţa extraordinară, în persoana domnului Simonis, liderul de grup. De asemenea, am luat act de demisia domnului Simonis din preşedinte interimar de la TSD şi a fost numit interimar – urmând conferinţa de la tineret să aibă loc după congres – domnul Bogdan Cojocaru, fostul ministru al Comunicaţiilor, actualmente deputat de Iaşi”, a spus Ciolacu.

 

Dobra a luat această decizie din dorința de a candida la președinția Consiliului Județean Timiș, la alegerile locale din 2020. Această motivare este susținută și de hotărârea membrilor Comitetului Executiv Național al PSD care au aprobat candidatura lui Călin Dobra, din partea PSD, la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, la alegerile locale care vor avea loc anul viitor.

Citește și:  Din ce localități sunt cele 60 de cazuri noi de COVID-19 raportate azi, 2 septembrie, în Timiș

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*