Redacție August 27, 2019

 

În timp ce şoferii îşi riscă în continuare viaţa pe drumurile naţionale (DN7 şi DN68A) extrem de periculoase, aglomerate şi cu o calitate execrabilă a asfaltului, ministrul Transporturilor Cuc şi directorul CNAIR Scarlat se întrec în explicaţii aiuritoare, spun cei de la Pro Infrastructură.

Asociaţia Pro Infrastructură, care monitorizează lucrările importante din ţară, a amintit că astăzi, marţi, 27 august, se împlinesc 14 zile de când lotul 3 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva putea fi inaugurat.

 

„În timp ce şoferii îşi riscă în continuare viaţa pe drumurile naţionale (DN7 şi DN68A) extrem de periculoase, aglomerate şi cu o calitate execrabilă a asfaltului, ministrul Transporturilor Cuc şi directorul CNAIR Scarlat se întrec în explicaţii aiuritoare!   Ultima se referă la perioada de garanţie a lucrărilor. Chiar şi cei doi indivizi recunosc că autostrada e circulabilă, însă doar în condiţiile în care constructorul acceptă o extindere a garanţiei de la 4 la 10 ani. Este greu de înţeles cum tronsonul nu este bun pentru trafic dacă antreprenorul garantează 4 ani, însă brusc devine apt dacă se oferă 10…”, transmit cei de la Pro Infrastructură.

 

Cert este că avem un frumos muzeu de 21 de km… în timp ce autorităţile îşi măsoară orgoliile la televizor!

 

„Cât va mai dura bătaia de joc faţă de şoferi şi faţă de banul public?!”, se întreabă cei de la Pro Infrastructură. “În intervalul sfârşit de 2016-vara lui 2018, acelaşi Cuc a ţinut închisă 3 luni secţiunea Traian Vuia-Margina din Autostrada A1 până la finalizarea şanţurilor, iar lotul 3 din Autostrada A10 Sebeş-Turda a stat închis 8 luni pe motiv că se „alunecă ca pe gresia din baie”.
Nu putem decât să vă informăm şi să contorizăm încă o ruşine naţională! Urmăriţi forumul ca să aflaţi noutăţi imediat ce le primim şi noi”, mai precizează Asociaţia Pro Infrastructura, pe pagina oficială de Facebook.

Citește și:  Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu

 

sursa – Adevărul

 


Scriem pentru timișoreni. Aflați mai multe despre noi!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*