Nicoleta C. September 12, 2021

 

Patru angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) sunt cercetați pentru că ar fi jefuit doi oameni care au murit într-un accident rutier produs pe E85, la Șindrilița.

 

Cei patru angajați CNAIR au fost chemați de polițiști pentru a curăța șoseaua în urma unui accident între o mașină în care se aflau cele două persoane care au decedat, soț și soție, și un camion. Muncitorii care au venit la fața locului se pare că au furat un telefon mobil și 250 de lei de la victimele decedate. Polițiștii și-au dat seama ulterior de acest lucru, au deschis o anchetă și i-au reținut pe cei patru angajați ai Direcției de Drumuri București. Aceștia nu au fost arestați preventiv și vor fi cercetați în libertate.

 

În cursul serii de sâmbătă, reprezentanții CNAIR au venit cu precizări pentru presă:

„Referitor la faptele celor 4 angajați ai companiei, precizăm că se vor respecta prevederile CCM, iar sancțiunile se vor aplica după convocarea de urgență a comisiei de cercertare disciplinară ce va analiza toate aspectele. Având în vedere gravitatea acestor fapte, vor fi puse în aplicare prevederile Art.128, paragraf 1) e, din CCM, care menționează condițiile în care angajatorul are posibilitatea desfacerii contractului de muncă ca urmare a abaterilor disciplinare grave”.

 

sursa: digi24.ro

Citește și:  24 cazuri noi de COVID-19 în Timiș, în ultimele 24 de ore, din 541 teste. Vezi din ce localități

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*