Redacție January 17, 2020
Cristian Moș

 

Cristian Moş, preşedintele USR Timiş, este convins că singura „calitate” a lui Cătălin Iapă şi care l-a împins în poziţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării este slugărnicia de care a dat dovadă până acum în faţa primarului Nicolae Robu.

 

„Nu e bine, nu e bine deloc… Trecând peste toate glumele care s-au făcut pe seama numelui Iapă, această numire este o pată pe întreaga guvernare PNL.  Cătălin Iapă este cunoscut ”în popor” în calitate de cărăuș de servietă și selfie stick pentru primar. Este un celebru YES-MAN, ale cărui merite sunt aprobarea absolut tuturor ideilor pe care primarul vrea să le implementeze. El a făcut parte din ”Comisia de Etică a Primăriei Timișoara pentru verificarea activității Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană”. Noi am tot vorbit despre faptul că această asociație își bate joc de banii noștri și în special de șansa pe care o are Timișoara pentru a se dezvolta!”, a scris Cristian Moş pe Facebook.

 

De asemenea, el mai crede că Iapă a avut o influenţă toxică şi asupra lui Robu.

 

„Cătălin Iapă este acum răsplătit pentru servilism. Personal îl suspectez chiar de încurajarea unor comportamente și atitudini toxice ale actualului primar… Știu din surse de încredere că mai mulți PNL-iști sunt deranjați de această numire, deoarece Cătălin Iapă a fost numit în urma recomandării lui Robu. Cu siguranță existau mulți oameni mult mai competenți, dar pilele se pare că au avut greutate mai mare în luarea acestei decizii”, a continuat liderul USR Timiș.

 

Prin această numire Ludovic Orban este dezamăgitor, iar meritocrația PNL similară cu cea PSD.

Citește și:  Ce amenzi riscă cei care folosesc petarde interzise prin lege

 

„Timișoara se dezvoltă cu Robu la fel de bine cum merge o Dacie cu frâna de mână trasă. Asta știam deja. Dar trebuie să mărturisesc că aveam așteptări mai mari de la echipa premierului. Această numire aruncă un con de umbră pe absolut tot guvernul Orban. Asta e meritocrația liberală? Am văzut o meritocrație similară la PSD”, a mai afirmat Moş.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*