Redacție May 28, 2019

 

În urma rezultatului slab obținut de PNL în Timișoara la alegerile europarlamentare din 26 mai, primarul Nicolae Robu are parte și de alte „surprize” neplăcute.

 

Liderii PNL Timiș îi cer public lui Nicolae Robu să-și dea demisia din fruntea organizației județene în urma rezultatului dezastruos înregistrat de partid în Timișoara la alegerile europarlamentare. Tot aceștia cer și demisia lui Dan Diaconu, actualul președinte al organizației PNL Timișoara, tot pentru campania ineficientă de la scrutinul de luna aceasta.

 

 • Din postura de Prim-vicepresedinte al organizației PNL Timișoara, Președinte executiv al TNL Timiș, vicepreședintele al Biroului Național TNL și candidat la alegerile europarlamentare îmi permit să cer public demisia conducerii PNL Timiș și PNL Timișoara, pentru modul dezastruos cu care au gestionat aceaste alegeri europarlamentare. 
  Din cauza modului defectuos de conducere a acestei campanii electorale, (aproape boicotare) datorată deficiențelor de administrare a Timișoarei, prin lipsa curățeniei din oraș, închiderea simultană a doua poduri peste Bega, îngreunând traficul, prezentarea de sondaje SF membrilor PNL și opiniei publice, asocierea cu personaje dubioase și cărători de valiză, lipsa de implicare a unor consilieri locali din Timișoara, culminând cu relația dezastruoasă dintre conducerea partidului și primarii disidenți din PNL Timiș.
  A fost taxată aroganța, privitul de sus, narcisismul, persiflarea electoratului, a membrilor PNL cu alte opinii și a competitorilor electorali.
  Vreau să mulțumesc timișorenilor care au votat PNL și s-au exprimat democratic la referendumul inițiat de Președinte Klaus Iohannis.
  PS. Membrii PNL Timișoara nu sunt doar cărătorii de valiză sau cameramani, doar că nu mai au loc de ei!”,
  a declarat Claudiu-Martin Chira.
Citește și:  Care sunt cele patru țări UE care vor primi, cel mai probabil, până la sfârșitul anului un vaccin anti-COVID produs de o firmă suedeză

 

Chiar și primarul urbei Nicolae Robu și-a recunoscut înfrângerea în orașul pe care ar trebui să-l păstorească cât mai bine și a postat ieri pe pagina personala de Facebook, unde de altfel a și desfășurat în mare parte campania electorală doar pentru „fanii” săi, următorul mesaj:

 

 • TIMIȘOARA, CLUJUL, PLOIEȘTIUL, BRAȘOVUL, IAȘIUL -ORAȘELE DE PRIMĂ LINIE, DUPĂ BUCUREȘTI, CÂȘTIGATE, TOATE, LA EUROPARLAMENTARE, CA DE ALTFEL ȘI BUCUREȘTIUL, DE FENOMENUL USR+PLUS!Cu fair-play, adresez învingătorilor felicitări! Am tăria să o fac, deși, recunosc, prin performanța lor, mi-au făcut un pic -și chiar mai mult de-un pic!- amară șampania victoriei naționale a partidului meu, PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL!”

 

Vă reamintim că în Timișoara la alegerile europarlamentare, Partidul Național Liberal s-a clasat pe locul 2, cu peste 17 procente în urma Alianței 2020 USR PLUS din care fac parte și USR-iștii locali pe care Nicolae Robu îi facea, încrezător, înainte de alegeri veleitari, cu un partid de mâna a doua.

 

 

Acum e clar chiar și pentru Nicolae Robu că Alianța 2020 USR PLUS are susținerea majorității timișorenilor și că va fi un adversar foarte puternic la alegerile locale de anul viitor.

 


Scriem pentru timișoreni. Susțineți-ne demersul!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*