Redacție May 29, 2019

 

După succesul răsunător la alegerile europarlamentare obținut de Alianța 2020 USR PLUS, membrii din județul Timiș se pregătesc să atace și administraţia locală. Organizaţia politică vrea să schimbe administraţia locală şi judeţeană, iar în curând va avea desemnat şi un candidat propriu la postul de edil-şef al Timişoarei.

 

Timişoara are nevoie de o schimbare de viziune, iar USR este pregătit să o ofere şi să o pună în practică. Pentru aceasta partidul se pregăteşte de pe acum de alegerile locale. Un candidat propriu la postul de primar va fi desemnat cât se poate de democratic și de transparent, în urma unei campanii interne în partid şi doar după voturile tuturor membrilor din filiala locală.

 

  • „Timişoara are nevoie de o schimbare de viziune, trebuie să reformăm administraţia, primăria, felul de administrare a companiilor deţinute de Consiliul Local. Nu există stabilită nicio viziune de dezvoltare. Oraşul are nevoie de salubritate de calitate, iluminat public, o bază sportivă modernă, un spital nou, transport în comun de calitate. Construim alternativa pentru 2020, credem că acesta va fi anul schimb în Timişoara. Rezultatele de duminică ne impun o responsabilitate enormă. Vom fol timpul rămas pentru a pregăti o echipă şi un program local”, a spus Dan Reşitnec, președinte USR Timișoara.

 

Începând de azi, 29 mai, și până pe 15 iunie, orice membru USR Timișoara se poate înscrie în competiția internă pentru desemnarea candidatului la Primăria Timișoara. Va urma campania pentru desemnarea candidatului al Primăria Timișoara care va avea loc între 15 iunie și 18 iulie, iar în 20 iulie acesta urmând să fie ales prin votul tuturor membrilor din filiala Timișoara.

Citește și:  Elevii vor purta mască la orele de sport în sală. Ministerul Sănătății a respins cererea lui Câmpeanu

 

  • „Primul pas e alegerea candidatului pentru primărie. Demarăm competiţia internă a USR pentru desemnarea candidatului pentru primar. E un proces democratic, se va face cu votul tuturor membrilor. Competiţia începe acum. Împreună cu cei de la Plus dăm viitorul primar. Competiţia este deschisă tuturor membrilor, inclusiv celor care doresc să devină membri. Trei persoane sunt deja înscrise în competiţie, nu îi voi numi, se vor anunţa ei. Până pe 15 iunie orice membru îşi poate depune candidatura, va urma o campanie internă, o perioadă în care vom avea dezbateri, în cadrul cărora fiecare are ocazia să prezinte ce îşi propune să facă. Pe 20 iulie USR îşi va desemna propunerea la funcţia de primar. Orice membru poate vota”, a mai declarat Dan Reşitnec.

 

Dan Reșitnec a mai declarat că nu se va înscrie în competiție, deoarece se va concentra pe întărirea organizației locale, în condițiile în care de duminică și până marți seara, partidul USR a primit peste 200 de cereri de adeziune.

Cei care vor să devină membri în USR Timiș, se pot înscrie prin intermediul următorului link: https://timis.usr.ro/inscriere/

 


Scriem pentru timișoreni. Află cine suntem!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*