Redacție February 24, 2020

 

„Din pasiune pentru modelism venim în întâmpinarea timişorenilor cu magazinul La Trenulistul. Pentru pasionaţii din ţară şi din străinătate am deschis acest magazin și în online. Ne propunem să realizăm cât mai multe modele originale, modele CFR ale vagoanelor care au făcut istorie pe aceste plaiuri.”

 

Au trecut doi ani de când magazinul La Trenulistul HTE și-a deschis porțile în Timișoara, spre bucuria pasionaților și nu numai. Unii îndrăgesc de mult timp trenulețele electrice, alții au descoperit de curând acest hobby, dar toți formează o cumunitate frumoasă, iar o parte a acestei comunități de oameni entuziasmați a fost prezentă sâmbătă în magazinul de pe strada Gheorghe Lazăr.

Prieteni, clienți și colaboratori au sărbătorit împreună cu echipa La Trenulistul cei doi ani de existență ai magazinului de HTE ( hobby, trains and electronics). Sunt puține magazine (de orice specific) în țară care fac acest lucru împreună cu clienții și sunt cu atât mai puține în Timișoara cele care mulțumesc clienților invitându-i la petrecerea aniversară.

 

 

Sâmbătă magazinul a fost plin cu copii mici și copii adulți. Veselie, voie bună și discuții tehnice despre această pasiune au completat atmosfera, dar și o loterie aniversară cu premii consistente și foarte apreciate printre pasionații de trenulețe electrice:

 

  • Premiul I:

Locomotiva electrica EA – CFR, scara H0,
EA 40-0520-3, AF 10010, digitala+sunet

 

  • Premiul II:

Locomotiva diesel DA CFR Marfa, scara H0,
92 53 0 600934-9, cod HTEP 2002, digitala+sunet

 

  • Premiul III:

Vagon de dormit tip MU, versiunea rosie, AF-20040
Vagon de dormit tip AVA200, AF-20092

Citește și:  Cu mașina printre peroanele Gării de Nord din Timișoara

 

Dragostea și pasiunea pentru modelismul feroviar nu sunt tocmai ieftine pentru cei avansați, dar cu siguranță aduc bucurie celor care au acest hobby. Trenulețele electrice aduc bucurie și copiilor fiind foarte apreciate de aceștia, iar seturile pentru începători aflate în magazin au prețuri accesibile. Acestea sunt numai bune pentru a inspira celor mici iubirea pentru trenulețele electrice.

Locomotive, vagoane, șine, poduri și multe alte obiecte din domeniul feroviar sunt reduse la o anumită scară și pot fi montate în diferite structuri și ansambluri, începând cu cele mai simple până la cele mai complicate.

 

 

Toate aceste minunății pot fi admirate fizic în magazin și virtual pe site sau pe pagina de Facebook:

 

https://trenulist.ro/

https://www.facebook.com/TrenulistulHTE/

 

 

În încheiere urăm și noi magazinului La Trenulistul HTE un călduros La mulți ani!

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*