Nicoleta C. February 23, 2020

 

Reprezentanţii DSP Timiş au mers duminică la Aeroportul din Timişoara după ce au apărut informaţii că în avionul care venea de la Bergamo s-ar afla persoane care au vizitat Lombardia, zonă din Italia afectată de coronavirus.

 

Purtătorul de cuvânt al DSP Timiş, Cornelia Bubatu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că instituţia pe care o reprezintă a fost alertată de Serviciul de Ambulanţă că în avionul care ateriza la Timişoara de la Bergamo se află două fete care vizitaseră Lombardia, regiune afectată de coronavirus. La aeroport cei de la DSP Timiş au constatat că era vorba, de fapt, de trei tinere despre care existau informaţii că vizitaseră Lombardia.

Specialiştii au verificat starea de sănătate a fetelor şi au aflat de la ele că nu au fost în zone contaminate din Italia. Preventiv, însă, cele 3 fete vor sta 14 zile în carantină acasă.

 

Numărul de infecţii cu coronavirus în Italia a depăşit 100, după ce duminică au fost confirmate 44 de cazuri noi, scrie CNN. Majoritatea cazurilor este concentrată în regiunile nordice din Lombardia (89 de cazuri).

În Lombardia sunt în momentul actual peste 176.000 de români.

mediafax

Citește și:  Societatea Elba a îndepărtat gardul de la bucla de întoarcere, de joi se reia circulaţia tramvaielor spre Gara de Nord

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*